Wellness Massage

En blid afslappende helkrops massage med fokus på at give dig en behandling, hvor du kan komme helt ned i gear. Der er så mange gøremål, bekymringer og udfordringer som skal håndteres i hverdagen.

De lange og dybe massage strøg løsner op for både ydre og indre spændinger og massage afsluttes med ansigt og hovedbunds massage

Giv dig selv tid til, at modtage en afslappende massage med mulighed for at lade alt det ydre glide i baggrunden for en stund.
Din krop vil elske det

Pris:  599  Kr.

Hotstone Massage

Hotstone Massage er en behandling der kombinerer varme lavasten & dybe massagestrøg, hvilket har en fantastisk indvirkning på kroppen både fysisk & psykisk.

Denne massageform har rødder tilbage i den gamle indianske kultur, som via varmen fra stenene får musklerne til at slappe helt af og skaber en afslappende og healende effekt i kroppen.

Denne behandling er en skøn måde at lindre spændinger, forbedre blodcirkulationen og opleve dyb afslapning

Andre fordele ved Hotstone Massage er også, effektiv til at lindre smerter og ubehag ved gigt- og led smerter, forbedre søvnkvaliteten, Immunforsvar styrkes & følelsesmæssig velvære idet kroppens energibaner også bliver påvirket på en frigørende måde.

Pris:  650  Kr.

Mindfulness Coaching

MINDFULNESS COACHING 1:1 session

Igennem en session hjælpes du til, at frigøre dig fra gamle overbevisninger og bindinger fra fortiden, som ikke længere støtter dig i det du reelt ønsker eller drømmer om.

Det kan være du har brug for afklaring eller skabe klarhed over en problemstilling, komme i mål med noget du gerne vil handle på men udsætter, stå stærkere i dig selv eller måske der er noget i dit liv du gerne vil slippe eller se fra et andet perspektiv.

Pris: 900 kr