Fodbehandlinger

Gothersgade 28D

7000 Fredericia


Tlf. 91 55 7000


Åbningstider:

 

Mandag 8:30 - 16:00

Tirsdag 8:30 - 16:00

Onsdag 1200 - 22:00

Torsdag 8:30 - 16:00

Fredag 8:30 - 14:00

Lørdag LUKKET

Søndag LUKKET


 

Fodbehandling 330 kr. varighed ca. 60 min.

 

Fodbehandlingen starter med et dejligt lunt og blødgørende fodbad, derefter beskæring af hård hud og  (evt. ligtorne og vorter) og slibning.


Neglene klippes samt slibes og neglebåndende fjernes. Der bliver renset godt ud under neglen og evt. nedgroede negle bliver ordnet så de ikke genere. Behandlingen afslutte med at få masseres cremen ind føderen.


Tiden kan variere alt efter problematiker.

 

 


Delbehandling: 99 kr.

 


Beskæring af vorter og ligtorne. Nedgroede negle. En delbehandling er behandling uden selv fodbehandlingen. Dvs. hvis du har et af ovenstående som genere inden den næste fodbehandling kan du få en delbehandling. Hvis du har vorter så husk dit vortemiddel så jeg kan smøre den lige efter beskæring.

 

   


Lak: 99 kr.KUN i forbindelse med fodbehandling. Jeg har CND VINYLUX  i klinikken i mange farver. CND VINYLUX holder i 5-6 uger på tåneglene. De kan købes i klinikken og CND lover at på hænderne holder det 7 dage.


Aftagning af lak 39 kr. ( i forbindelse med ny lak på er det gratis)

 

 


Paraffinbehandling: 99 kr. varighed ca. 10 min.Paraffin er en skøn behandling til bl.a. ru og tør hud. Lindrer ledsmerter ved f.eks. gigt. Fødderne smøres ind i collagen creme, herefter puttes fødderne i paraffin, hvor man derefter får frottefutter på. Man skal sidde i 5 min ca. og bagefter har man de dejligste bløde fødder. 

Helbredstillæg: Borgere der har fået bevilliget kommunalt helbredstillæg kan få op til 85 % refunderet. Alle kan søge det, men det er indtægtsbestemt.

Ansøg om helbredstillæg til almindelig fodbehandling