Firmaaftale

Gothersgade 28D

7000 Fredericia


Tlf. 91 55 7000


Åbningstider:

 

Mandag 8:30 - 16:00

Tirsdag 8:30 - 16:00

Onsdag 1200 - 22:00

Torsdag 8:30 - 16:00

Fredag 8:30 - 14:00

Lørdag LUKKET

Søndag LUKKET
Til små såvel som store virksomheder


 


Med en firmaaftale mellem jeres virksomhed og Fredericia Fodpleje & Wellness, kan jeres medarbejdere få en attraktiv rabat. Det giver medarbejdere med større overskud og arbejdsglæde, og stiller netop jeres virksomhed bedst i kampen om de dygtigste medarbejdere.


 


Vores firmaaftaler drejer sig om fodbehandlinger. Det er vigtigt at passe på sine fødder uanset alder og køn, og uanset om man går, står eller sidder meget. Mange skavanker kommer måske først senere i livet og nogle af dem kan undgåes hvis man gør lidt forbyggende. Vidste du at hvis du har forkert fodstilling vil det kunne mærkes i knæ, lænd og ryg? Vidste du at 70 % af kvinder lider af nedsunken forfod? Mange mænd der går i sikkerhedsko lider af meget hård hud og begynder måske at gå anderledes fordi det genere dem. Jeg er også uddannet til at tage folk med diabetes, gigt og kredsløbslidelser.


Kontakt os i dag for et konkret tilbud baseret på jeres virksomhed og behov, og hør mere om hvilke firmaaftaler vi kan tilbyde jer og jeres medarbejdere.


Ring og få et uforpligtende tilbud

Lad os komme med et bud på jeres næste firmaaftale


>> Kontakt Fredericia Fodpleje & Wellness <<Skattefordele ved FodplejeordningBetaler virksomheden for ydelserne, kan virksomheden selvfølgelig fratrække udgiften før skat, men er der egen betaling for medarbejderne kan de med virksomhedens hjælp fratrække de fleste af ydelserne i bruttolønnen.